KÖRV

tjenispenis, min nya blogg (eller den är gammal men har haft lösenord på den) är: http://secretsbymoa.blogg.se, vi ses där, eh? :D

/ MOA

16:36

Har precis vart med moa, så jävla skönt. Fastän vi inte gjorde så mycket, gick runt och snacka om allt mellan himmel och jord. Inge mer med det. Ska till min home town nu och möta ekki, ska bli trevlans. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt, vi får väl se ;) det känns så konstigt att blogga från mobilen, är galet ovan. Jag vänjer mig :)

I love

Godmorgon! Känns som bokstavligen sjuhundra år sen jag blogga, måste erkänna det är saknat. Vet inte om moa skrev det på bloggen men hon ska börja blogga på sin gamla blogg nu. Så nu tar jag över haha. Ligger i min säng och bloggar från mobilen, han inge ork att koppla upp datorn. Va händer idag då? Själv ska jag träffa moa klockan 2, sen får vi se vad vi hittar på. Jag chansar på att vi går och tar det lugnt på bryggan. Har så mycke å berätta för henne. Men jaa.. Jag bloggar mer när jag kommer ut sen. Puss på er /w

where ur mouth is

pallar inte blogga längre, e fett trögt :) vene om jag skapar en ny blogg orkar inte det heller just nu haha. puss

/ MOA

hejhoe lets go

det finns verkligen för mycket barnrumpor här i världen, jag kollar på folk och ser hur omogna dom är. önska dom såg sig själva hahaha! wiam sov här och igår va jag på bio med tha family, sen efter det träffa jag wiam, häna yousra och nåra fler i jakan. skitsöta tjejor faktiskt :) ska ut med dom senare ska bara fixa mig och duscha och så. puss / m

spooky mehehe

ASSÅ SKOJA IIIIINTEEEEEE MED MIN MAMMA DET HÄR E FETT LÄSKIGT!! Gå in här http://en.akinator.com/. Du ska tänka på en kändis och svara på nåra frågor som den här "anden" ställer, och sen ska anden gissa vem du tänker på. DET E FETT SCARY FAN, blir lika chockad varje gång den har rätt :O dvs, ALLA gånger.

shabalala

Pauline hade huvudvärk och hade precis vaknat och nu vet jag inte vad jag ska göra idag.. Aja hittar på nåt senare men nu ska jag ÄTAAA. Imorn fyller jag år, wheheheheheehjj.



GRANDPA ROCKS

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Rockin' da fistpumps... STENCOOL FARFAR JU HAHAHAHAHA, ni måste kolla!!



You, your girl & your Johnson.

/ M

hot n' spicy

Jag har blivit beroende av nagellack, alltså lukten. Jag döööööööööör det luktar så jävla gott. Älskar sånna där lukter, starka lukter. Bensin, nagellack, spritpennor och till och med handdisinfektion. Jag vet jag är fett konstig men bensin är kärlek alltså, helt galet jävla goooooott! / M





SKIRTSSS

Kanske ska börja skriva vart sakerna jag köper kommer ifrån..? Aja har köpt två kjolar den här veckan, fetis nice att ha nu på sommaren för det e så sjukt jävla varmt ute ju. Och dom är såklart finare i verkligheten eftersom att kvaliteten på bilderna blir sämre när man laddar upp bilderna på bloggen.







LJUSROSA VOLANGKJOL 129 :- PÅ REA, FRÅN ZARA
SVART KJOL MED DRAGKEDJOR 199 :- FRÅN H&M

DON'T YOU GET ON THAT BULLSHIT YEAH


"Hej-jag-tror-att-jag-äger-världen-bara-för-att-jag-är-gammal-och-grå" - Hahah det här är typ min starkaste åsikt alltså, den kommer alltid att finnas på hatarlistan. Ni anar inte hur mycket jag fucking stör mig på gamlingar som tror att dom är bäst och kan gå i vägen bara för att dom är gamla och vägrar flytta på sig när man vill komma fram. Sen om man man råkar gå lite för snabbt för dom att hänga med i svängarna så blir dom skitsura och ska klaga på oss ungdomar, oj vad vi är jobbiga.. Det är ni som är trötta på livet maddafakkaz. Men gulliga gamlingar älskar jag!

Allsång på skansen - Säkert mysigt och vara där på skansen och stå i publiken och njuta av sommaren, men hemma är det fett lame. Vem fan har inte tröttnat på den där Anders Lundin? :O Hallå jag trodde typ han va död ju, man märker att han älskar tvrutan iaf haha.

Importjävlar på facebook - Jag tror alla håller med mig nu, både tjejer och killar. Människor som addar en som bor i typ Mongoliet man ba vafan har du för nytta av mig? Och sen tror dom att man kan flytande mongoliska så dom kör på stenhårt på chatten och bombar en.


MONSTER ENERGIDRYCK - HAR NI SMAKAT DEN MED FRUKTJUICE I? :D SÅ JÄVLA GOD. Testa testa !

Folk som är roliga omedvetet
- KÄRLEK TILL ER<3 Älskar människor som e skitsofta och är livsnjutare fyfan vad coolt ! Älskar dampiga människor också. Svennebananer som dampar ur och rabblar upp alla jävla svordomar som finns, det e underhållning till max. Typ Sunes pappa? Stencool snubbe fyfan.

Utländsk mat
- Jag tycker det är dags och slänga all rutten sill som vi äter här i Sverige. Thaimat, grekiskt, libanesiskt, indiskt och gamla goda donken funkar superbra ju. "Ohnaj dissa inte ABBAS sill!!"


/ Moa


JAG DÖR FAN!!!1111

take my love

Godmorgon! Jag är uppe fett tidigt, känner mig galet stolt. Jag vaknade sjukt konstigt men sen fick jag ett sms som gjorde min morgon, gay men sant. Lyssnar på skönis musik och ska snart hoppa in i duschen och sen träffa Pauline. Puss


I LOVE SPAIN

IM BACK PPL! :)
kommer börja blogga som vanligt igen nu, puss - WIAM


hop up in my spaceship and leave earth maddafakkakaka

Ehehehehehe Kamilla är en svantefitta, alltså ärligt.

Igår: Va med Pauline hela dan, stan och luffa runt. Mötte Wiam, va i jakan en stund med andra människor. Sov hos mig och snackade om allt som vi alltid gör, utan henne i 2 veckor = GOSSIP GOSSIP

Idag: Va med Kamilla vid bonäs och chillpillade som fan, åt jordgubbar och kolla på när småungar pissa i vattnet, sen doppa vi fötterna i pissvattnet. Sååå härligt om du frågar mig. Och juste, vi såg nåra fetcoola små grabbar som hällde vatten i varandras rumpor, härlig så jävla härligt, ville lätt joina. Ne nu skoja jag. Sen åkte vi till jakan och skulle va med Nikole men hon va typ i sollentuna så vi hoppade snett åt vänster på det ! :) Men nån annan dag fan.

IT FEELS LIKE IM RUNNIN' ON WATER AND I DON'T WANNA TOUCH THE GROUND.






untza på bror

UNTZ ON! UNTZA PÅ UNTZA PÅ UNTZ ON UNTZZZZZ OOOOOOOOOOON!!

and baby imma whisper this into your ear

Hejsan sitter här och sniffar nagellack, asså lukten.. den går ikke och beskriva, så jävla god. Fyfan vilken dag, så jävla lång. Men jävligt roooolig också. Vi åkte enda till dalarna till sommarland där, man kan bada i massa pooler och åka karuseller typ, man blir aldrig för stor för sånt föfan :) Vi va där med Rebecca och gänget, massa folk. Åkte en skitfet vit jävla vattenkana, aaaej den va inte rolig asså, före första gick den så jävla snabbt, och för det andra så tappa jag andan för vattnet spruta rakt i mitt fucking ansikte. Och för det tredje så hade jag redan fått hjärtattack när jag kom ner. Fan tog inga bilder men luren va i bilen så bajsade snett på att ta nåra bilder! Lika bra annars skulle jag säkert tappat den i vattnet *snyft* klantig som jag är.

JAG ÄR HELT DÖD OCH KÄNNER MIG SOM EN RUTTEN BANAN, SÅ GODNATT ♥



Orangina - FÖÖR GOD







Haha lite tråkiga bilder, men kuuuul med lite omväxling för jag lägger bara in bilder på mig själv typ (inte menat att va ego hahah), bilder på mina nya shiiiining converse, mina gamla va ju helt jävla ruttna hoho. Och på mina ben, tro mig jag älskar att ta kort på mina ben när jag går, fråga mig inte varför. Och sista bilden är fett gay, säger ba det. Kolla min min alltså..

Igår så drog vi till aborreberget och solade och badade, men det kom en ORM!! Skitskabbig som slingrade sig i vattnet, spykänslorna kommer.. Åt lite nachos och drack sprite. Sen åkte vi till farmor och fikade och så, sen drog vi hem och va hemma hos våra grannar en stund, sen kom dom hit till oss mehehee. Inga planer för idag men Pauline fyller år IDAAAAG, så jag kanske är med henne senare :) Pussn

Ummmm whatcha say?


Kom hem för ett litet tag sen. Jag och Nicole slaaash Pauline va och åt i stan, det blev kinamat typ. Det va chillchill som vanligt men jag va så jävla cptrött idag bara för jag gick och la mig så sent, men det e alltid kul och va med Pauline :) Jag kollar inte på matchen utan lyssnar från köket, man vet ju typ att Tyskland kommer vinna, så tycker inte matchen e så intressant idag. Men nu börjar ju Uruguay komma igen som fan, det är ju jämnt nu :o Kanske borde kolla ändå? Den där bläckfisken Paul är asläskig ju, den har haft rätt varje gång fan. KnazZzZzzzzzz ;PpPPpPp Haha skoja, nej orka att jag e så tråkig fan bläeuu ska sluta skriva nu, chao bellas föfan. UNTZ / MOA

BUILD UP THE BEAT UNTZZZ

Godmorgon alla sooooolstrålar. Hur går livet ehehehe? Jag har sovit gott som fan, sitter här nyduschad och osminkad. Jag kommer inte på nåt att skriva men jag kanske skriver mer sen så rulla in på bloggen och kolla under dagen. Ska träffa Pauline idag, ingen aning om vad vi ska göra men jag tror att vi ska göra det vi är bäst på; ÄTA.

ASSÅ HAHAHAH jag upplevde ett riktigt epic moment igår ! Jag såg en bil som hade registreringsnumret GTL - GYM TAN LAUNDRY FÖR FAN ! :D Klockrenare kunde det inte bli, men jag hann inte ta kort.. Satt i bilen och kunde inte tro mina ögon. UNTZ PÅ DET!

Hej det är jag som är Ann-Kristin.


Red Red Whine






Hahahahhh så jävla efterblivna bilder usch. LEGG EV. Men jag tare bara McChill & Company just nu, fjantar mig som fan framför webcamen, den stackarn. Har redan tagit 150 jävla bilder med den och jag fick datan för nåra timmar sen, typiskt moa berglöf eh? Nej fan vilken no lifer jag e INGET att va stolt över nej. Nu ska jag göra nåt skoooojigt, nighty nighty föfan.

Teyana Taylor




Jag diggar människan gäääälet mycket alltså. Hennes stil är awesome och hon har dom fetaste läpparna jag nånsin sett haha. Men ja, som sagt, awesome dude maddafakakakakakka.

HUR MYCKET HAR NI ETE?

HAHAHAHAHAHA GARVAR LIKA MYCKET VARJE GÅNG, BÄSTA BARNFILMEN EVER HAHAHA!


/ MOA

FUCK BLOGG.SE. Men igår så var jag med Pauline, vi gjorde världens resa genom hela fucking Sverige fan, men det va chill. Sen träffade jag Rebecca i kallhäll och vi gick till kb och va där och chillpillade en stund, sen hem mot mig och kollade på film och sooov. Vaknade upp och Rebecca rullade mot ängsjö med sina föräldrar, och jag rullade mot elgiganten med mina. Fick en ny data i födelsedagspresent (fyller om typ 8 dagar), för min gamla har fuckat ur sig helt, hordata helt jävla värdelös. Och sen en iPod Touch, det e fetis skönt för har aldrig haft nån riktig grej att lägga in musik i, förutom typ import mp3:er. Så det har vart en skön dag, skriver väl senare och snart kommer MIN KOMPANJOOOON HEEEEEM FRÅN SPANIEEEEN! ♥







SKÖNHETSTIPS

Lalalalala, jag har tråkigt så ni får ett megabögigt inlägg från mig här nu, men ni kan ju faktiskt kanske få nåt ut av att läsa det vad vet jag? Kör på bara. Beauty tips here we gooo :D

  • DRICK VATTEN - Jag vet man ba whatever, vad hjälper vatten? Men det hjälper nog mer än vi tror faktiskt, invändigt för huden och kroppen. Bakterier går bort, och det gör att huden blir finare och så hjälper det till med lilla magen HAHA ! Och så blir man ju inte törstig ;)
  • MANDELOLJA - Ha det som sminkborttagning istället, det innehåller inte massa kemikalier som torkar ut huden, utan det innehåller bara naturliga ämnen, det gör huden mjukare och det rengör dessutom huden från smuts (smink).
  • PROMENERA/MOTIONERA - Jag vet att dom flesta som läser det här kommer ba oh no.. Är en av dom själv. Men när man rör på sig kommer blodcirkulationen igång som tar bort röda fläckar på huden och gör den jämnare. Untz på det?
  • ALOE VERA - Tar bort torra eksem och är bra mot sår och liknande. Det är naturligt och effektivt för huden.
  • VASELIN - På naglar och nagelband, och även ögonfransar. Återfuktar och stärker, kan göra så att ögonfransarna blir tätare och tjockare.


THIS TIME FOR AFRICA ♥

KLOCKRENT SPANIEN! Känns fett untzigt just nu, riktigt jävla untzigt. Tyskarna fick i sig hihihi, det var dom värda som fan. Hahahaha värsta luften fick dom efter argentina där alltså, men.. UTSLAGNA BITCHES! UNTZ. Imorn blir det bad med Rebecca, sen va med Pauline. I alla fall ska sätta på nån skönis film som varje summertäjm evening, blir nice. GODNATT ♥


HAHA VAFAN ALLTSÅ

HEEEEJ SÖTZAR. Designen är lite ändrad, men den ser ganska så mycket random ut just nu tycker jag. Får väl göra en fet header dårå, problemet är att jag kan typ inte göra headers. Alltså ni anar nog inte hur mycket jag vill uuuuuuuuuuut idag, speciellt när det är DAMIAN MARLEY OCH NAAAAAAAAS PÅ GRÖNAN. Jag får ångest om jag inte går, jag kommer ångra mig så sjukt jävla mycket om jag inte går. Synd bara att jag inte vågar visa mig ute just nu hahahaha, eller tvärtom, jag KAN inte visa mig ute hahaha, jag e största larven för jag larvar mig så mycket om en grej (eller fleeera?!) som har uppstått, ingenting egentligen, personal issues eh? Känner mig som en kossa utvändigt alltså FYFAN. Glöm inte untz, capish? Untz people, untz. / MOA


UNTZZZ

Ska fixa designen snart, pallar inte just nu bara. Nu ska jag gå och göra nåt kul, puss. Header kommer snart ;)

neeeeeeeeeej

assååååå kommer döda mig själv ni vill INTE se hur jag ser ut nu USCH !

uno dos tres cuatro, ello im pejdro

hahahahhahaha alltså jag typ dör av skratt. vi hade en helt ny tvål i badrummet, asså en såndär som e kompakt, inte i en flaska. och mamma upptäckte bitmärken i den hahahahhahaha, ser skitroligt ut. två feta jävla framtänder hahaah, så himla torrt asså.

sitter och kollar på shutter island med mamsen och papsen nu och det har vart en skööön dag, imorn ska jag nog va med nån filur typ pauline eller ngn, puss och kraaam skumbanaen.

/ MOA



bilden e tagen av mej, jag e så stolt, sååå stolt ska ni veta

godnattt

jag tror inte att mänskligheten har sett nån sån stor fet jävla mytoman, blir äcklad av människor nu för tiden, beter sig som jävla råttor mot andra. ha respekt för fan, verkligen så jävla äcklig stil mot en person som inte ens förtjänar det. själv så bryr mig jag inte, orkar inte slösa energi på ruttna människor.

jag ska sova nu folks, hoppas ni sover goooottt och att ni får en skönis dag imorn, see you !

/ MOA

FEEL IT SMÄÄLL IT

haha damp i förra inlägget. men vafan.. aa fast ne. alltså NE. men men.. fucktards. igår hade pappa 40årsfest haha, så det va mycket folk här hemma men jag va fett seg och kände mig ascp så palla nt va hype. men va med becca här iaf:) ska snart till kb och bada höhö. näst nästa vecka ska vi åka till dalarna till nåt ställe, fetans niiice. och snart kommer mina kusiner hit också, om nåra veckor (?). i alla fall har inte sett dom sen vintras eller förra sommarn ;s så dom har säkert blivit skitstora nu. måste typ rusha nu så jag hinner till kh stn till 1.


/ MOA

SPANIEN - UUUUNTZ !

JAG LEVER :D
haha fuck detta tangentbord assa, har inte haha aa, dom dar bokstaverna som man brukar ha pa svenska, ni hangde inte me i know. HUR SOM HELST jag har milkshake i handen, solbruna ben och vaarsta KATT utsikten och alla i badshorts UNTZZ PUUUSSS!!

/WIAM


chao

pallar ej blogga. kanske bloggar när wiam kommer tillbaka puss

dear john

ska sova nu för e så jävla trött! imorn blir det nog bad med alla eller aa kanske inte för min del är ju typ sjuk men ska iaf gå ut imorn e fett trött på att va hemma, har vart det i 2 dagar nu -.- sen på kvällen blir det bio med becca, vi ska eclipse ;d ska stänga av datan och röra mig mot sängen nu, kanske borde ta fram twilight boken som jag inte ens har läst ut? har verkligen inte fastnat för dom där böckerna, tycker egentligen dom e fett överskattade men ska ge ett försök tror jag. juste köpte en college tröja idag när jag va i stinsen, feta mysig är den faktiskt. fick den mkt billigare också för den va på rean, visste inte ens det så när jag skulle betala så kostade den tydligen 125 spänn istället för 250? jäckpoottt baby. såg filmen dear john också, oh fyfan vilken bra film seriöst !! nightyyyy

/ MOA

/moe

MEN NEEEEEEEEEEJ!! kolla vädret jävla skit.. varför?! när man har planerat att gå till kb med folk. men nejnej. jag tror jag skulle va med kamilla idag också, kan inte minnas vilken dag det var. anyways så är jag fortfarande sjuk - förjävligt föfan :( så jag tror jag ska chilla hemma och ladda ner massa filmer och bara hare mys. min brorsa kanske joinar mig. faaaaaaan vad jag vill se season 2 av jersey shore, har ni sett trailern? FYFAN VAD KNAJS DE VERKAR! puss on tha cheek vi hörs senare kanske



på att va sjuk säger jag bara..

/ MOA

tjo sötzar. chilling chilling in my bed ska snart sova. om sisådär en tio minuter då! *svennerösten* eehhh naej men har bara faktiskt vart med familjen idag. ute vid outlet och ikea, och sen hemma och chillat stenhårt. sen har jag snackat med daniel i telefon, han sjöng för mig i telefonen min favorite "billionaire", fett söt fan. men låten e fett uttjatad och folk kommer med den nu -.- mene äsch. jag ska sova nu min hals dödar mig totalt.. godnatt läsare <3

RSS 2.0