/MOE

SÄG HAY CARAMBA FÖR ATT MIN DATA FUNKAR. har saknat den som fan men nu funkar den, helt sådär random ! very nice ska ni veta. jag har ju bajsat snett på min data i typ en månad nu som ni kanske inte visste, nu är den back on track, visste att den aldrig skulle svika mig<3


ät en banan och va glad

HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAAAAAAA JAG HADE NÄSTAN GLÖMT. idag gjorde jag wiam jätteirriterad och sen va hon skitsur ett tag, jag kunde fan inte sluta skratta åt den mobbade ungen.. men det låter föfan skittråkigt när man skriver ner det, det är ett sånt där du-måste-ha-vart-där-för-att-fatta-moment hahaha.

"ska du inte säga hej till din pojkvän?" *pekar på en fiskmås*

"ett ensamt litet hjärta.."

"är du medveten om att du gör ett *pip*?"

"100 gram choklad senare"

*äter chips feett snabbt, omedveten* "SNABBARE SNABBARE!!" *klappar händerna*

/MOE

*en fågel landar på en lampa* "ska inte du säga hej till din pojkvän?" e.l.a.k

halloj!
lämnade nyss moa i stationen, vi chilla lite i parken och sen hemma hos mig. Det var inte roligt alls, asså för er som inte känner Moa så mpste ni veta att hon har vissa elaka perioder då hon är elak och skämmer ut människor. Jag ber till gud att det inte händer er, för jag ville sjunka genom jorden idag. Hm.. så galet skönt nu att skolan börjar lida mot sitt slut. Fhan asså fhan, så HÄRLIGT. Helgen va verkligen smak prov av hur sommarlovet kommer vara, jag och moa<3



PEACE / WIA

vaaa

men varför har ni slutat fråga för? :o kanske för att vi suger på att uppdatera bloggen men faktiskt, jag är på g. YEAH YEAH OH YEAH.. YEAH !


YEAH / MOEE

oh herregud vad jag inte har haft lust att blogga, har veeeeeerkligen inte lust nu heller VILL UUUUUUT, men orkar inte ändå. har fan vart en nice helg och idag va en rätt skön dag också. har vart med wiam i tre hela dagar nu and im not even tired. hahaha näääääääää det är jag inte.

haha så jävla misslyckad skoldag. det börjar med att jag försover mig och vi skulle tydligen till görväln idag med skolan, så pappa är tvungen å skjutsa mig och när jag hade krigat dit så får jag reda på att lärarna har gått två olika vägar. så jävla brända som inte ens kan vägen .. men men imorn blir det typ bio med skolan, hoppas dä blir ruligt. tvivlar lite faktiskt, "prince of persia" hm ..



asså verkligen snyggt face..



MEN HEJSAN

asssså .. JAG SKÄMS! - förlåt oss katter, snalla liksom. Vi har inte bloggat på hela helgen, kan tänka mig att ni va inne och kampa här hela helgen och väntade på ett inlägg, jag är ledsen haha :(  Vi har vart ute exakt hela helgen, vi har bara sovit inomhus, se har vi vart ute. Och gjort vad undrar ni? BARA GUD VET - vad gjorde vi inte? råna en bank med en helikopter. Den hä helgen har vart den BÄSTA. Tro mig jag har haft mång roliga helger, men denna tog priset. Så galet roligt, bästa va när vi dansa ensamma på dagiset. HAHAHAHA - ni vill inte veta.

MIN OCH MOA'S LÅT

/W


näääk

.. vägen e lång för att komma dit jag e, vissa hade försprång, vissa hängde inte med..

SNAART KOMMER WÄÄJÄMEE OCH NU SKA JAG ÄTA
♥ /MOA

OJJOJOJ

HAHAHAHAHAHAHAHA mitt garv tar aldrig slut när jag kollar på videon som wiam la ut från typ nån äcklig club glamour eller nåt. hoepartyy yeaay ... :D .. hahahahahhahaha jag döööööööör. man borde gå dit bara för å driva :') så jävla sorgligt roligt att se små fjortisboys dansa såhääär nära bakom tjejer, dom hoppas på nåt va? AAAEEEEJ HAHAHA !

btw så somnade jag fett skönt igår :') hihiiiii


/MOE


GAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHHAHAHAHAHHA JAG DÖRRRRRRRR!

sitter och kollar på förra årets top notch och club glamour videosar på youtube. JAG. KAN. INTE. SLUTA. SKRATTA - vaaaart är deras mammor ?! HAHAHAHAHA, tittade på en video nyss. Jag hitta två killar jag känner asså jag tror dör... HAHAHAHA
jag har hittat:
*kille i min skola
*min mammas kollegas son
* MIN KUSIN
*hans två kompsar vid namnen: A OCH A
*en barndoms kompis

spola fram till 3:20 - för er som går i min skola.



/WIA

sixtynine - dagen låt ♥



/ WIA

nanananan SUPERMAN

men alååh !
vanade vid typ åtta tiden idag, så jävla tidigt - fast jag la mig vid halv elva igår. Alla somkänner mig vet att jag alltid är den som somnar föröst. Miss i telefon samtal på kvällen eller medans jag smsar med någon och sen svarar jag alltid på morgonen att jag somnade haha im sörri. Har så galet tråkigt just nu, ska gå och fixa mina naglar, egentligen är dom redan fixade whatever. Moa sover, hon verkar inte ha planer på att vakna, ska jag väcka henne? hahaha jag bangar inte ..


katras 18års dag - för festen haha



/ WIA

IM GOING TO THA BLUE MOUNTAIN STATE

först en fråga:

lala om oh regnig day:
eey bor du i kallhäll moa? för seydo går väl på källtorp och bor oxå i kallhäll :)

SVAR:
Yees, jag bor i kallhäll. Flyttar till ett radhus i barkarby om 2-3 veckor though. Ska bli ganska skönt, har ju typ bott i kallhäll hela mitt liv nästan :) Fast man har ju alla gamla kompisar här.

Sen var det nån som ville att jag skulle visa mina balskor, gör det efter balen den 4e typ :) Förresten fråga på bara, vad som helst som ni maybe undrar, its fuuuuuuuun oh yeeeeeeeea.



/ MOA


någon är effttheeerrrrbliiivvhhhnnn?

ooooh jag älskar verkligen hur en person blir dissad av alla just nu hihi. jag och wiam njuter, visst gör vi? whateverrrrrr. min brorsa fyller 17 år idag, grättsss bror <3 jag gav han faktiskt en present. SNÄLLT VA? :D best sister ever. ska snart va med becca faktiskt vi ska käka tårta ! köpte faktiskt balskor igår och dom e ljuslila, fast jag funderar faktiskt på att ta bort en silvergrej där framme. den förstör liksom lite, men om jag tar bort den kommer säkert jag förstöra hela skiten och nä, jag tror jag hoppar över deeet.

/ MOA


I WANNA ROCK RIGHT NOW

alååå katter!
har inte bloggat på år och dagar känns det som, tur att moa är min kompanjon annars skulle ni saknat mig riktigt mycket haha jag driver. Hmm... dom senaste dagarna har jag bara vart med moa faktiskt, asså när vi är tillsammans en hel dag så drar de ur så jävla mycket energi så man orkar inte blogga när man kommer hem sen. Haha galet, men det stämmer faktiskt. Hade ett matte prov idag, det åkte åt samma väg som helvetet så vi får väl se hur det går. Ska äta middag nu, men bloggar sen puss på er!
/WIA

the bloggkommentator - niclas

HAHAHAHHAHAHAHAHAH ASSÅ BLOGGKOMMENTATORN ÄR PÅ G!! Niclas är en ganska skön grabb i min klass, döpt efter Nicolas Cage faktiskt, extra poäng där. Han har gjort en kommentarvideo om Parisa & Parastos blogg :D Älskar hur han kommenterar sig själv helatiden "fan snackar jag engelska för?!" och när han säger "me senora bjuhr", dom som går i engelska i jakan kan bara förstå. Han ska faktiskt göra en kommentarvideo om våran blogg :D COOL HAN E !!

/ MOA


sugarpaaaj

ååååååååååååååååååååååååh jag vill gråta av glädje OCH sorg. jag tror ni fattar... min kärlek till cb är föralltid starkast<3 haha nä skoja ska ej va så bögig av mig. men jag skojade typ inte det är det som är så mobbat.. men VEM FAAN BLIR INTE GRÅTFÄRDIG NÄR MAN SER DET HÄR? can't take it anymore.. fan.. sluta.. va.. så.. HET ! och förresten, låten är bäst också, men det visste man för längesen. / MOA


va ful jag är hihi









haha jag älskar att alla bilder ser likadana ut

/ MOE

duvpök hhahahahahahja

HAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAH JAG SÅG TVÅ DUVOR PÖKA NYSS HAHAHAHAHA SÅ JÄVLA NASTY!! VADÅ KAN MAN INTE KOLLA UT FRÅN FÖNSTRET LÄNGRE ELLER? HAHAHAH


kolla vad äckliga.. spyr typ upp min cola..

/ MOE

TAPE

ska fixa så att dom rosa örhängena blir ett halsband för jag gillar inte sånna där örhängen faktiskt, så det blir galet mycket finare som ett halsband.

/ MOA


oh regnig day



Anonym
om NIGHTY:
moa, ska du ha tandställningen på balen??

NICE BLOG GURLS!

SVAR: Tack så jättemycket, vad söt :) Yes, jag ska ha tandställning på balen. Haha kan ju inte ta bort den bara för det, även fast jag hade hoppats på det. Men vad gör man? Fuck tandläkare :)


Har vart i jakan och köpt lite grejer och sen har jag solat oxå, inför balen dårå. Stötte på seydo och allan på vägen hem, kanske går ut med dom och wiam senare. Vi får väl se :) Lägger upp bilder på grejerna jag har köpt i nästa inlägg. Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao

/ MOA


unfunny

äcklig dag, asså riktigt äcklig dag. Tänker inte röra mig ALLS. De kallt, de regnar, de blött - skolan kan ta sig. Sitter i köket, helt tråkigt alla ba gick till skolan, jag ba idiot de regnar? nejnej de stoppar dom inte. Min storebror sover dock, tänker inte väcka honom, då blire ett jävla liv här inne! HAHAHA jag driver, jag känner mig så galet smart när jag använder svenska uttryck. Ska till stan senare i efter middag och träffa pappa, jag behöver pengar - helt uttnyttjande, absolut inte. Jag är riktigt sugen på chocklad nu.. jag blir aldrig mätt, aldrig, aldrig, ALDRIG. Riktigt tjåkkis, utan att skämmas oxå haha. aja för er som gick ut i regnet idag, ni kommer bli sjuka - men det är too late now. Och för er som chillar inomhus - puss på er HAHA.

/WIA


sexy from my head to toe



haha bry er inte om rubriken, såååå sexig är jag faktiskt inte.
Helt normal skoldag idag, alltid lite nytt tjafs eller drama - men inget man blandar sig
i näh. Såg faktiskt inte Moa på hela dagen idag, hon gömmer sig säkert hmm...
hur som helst sitter på trädgården och pumpar musik, testar dom nya ute möblerna vi köpte.
Riktigt försöks kanin, typ: "sätt dig och se om du dör" haha näe inte riktigt. Man ser på
bilden att dom är in plastade, min mamma är lite smått perfektionist. Vänta iallafall på middagen nu,
ska ringa moa lite senare och kanske bloggar ikväll sen ni får väl hålla utskik! HAHA fan va jag hatar
"håll utkik" man ba vart fan ligger utkik? iallafall PUSS!
KÄRLEK / WIA

slööösh

hahahah fan vad jag stör mig på när folk säger "chex" iställer för KEX, och "ärbjudande" istället för ERBJUDANDE. ni som säger så, NI KAN INTE PRATA ! hahahah stöööör mig. hatar när folk säger saker fel hahah, i alla fall sånna ord :O

ijallefall så har jag haft en bra dag. hade skola sen chillade jag lite med alex och dom tills bussen kom. dom är så nördiga, verkligen besatta i manstuttar xd och min brorsa sitter bredvid mig just nu, tjockare får man inte bli.

HAHAHAH KOLLA MIN TUMME JÄVLA PRINSKORV HAHA

/ MOA


waaaaaaaaa

ÅÅH ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ ATT SHOPPA LITE GREJOR FÖR SOMMARN !! vill bara döda mig själv just nu. jag får så jävla ångest när jag ser massa grejer som jag vill köpa. mina fingrar kliar och jag känner inget prassel i fickan just nu. TISDAG.. håll ut..

/ MOE


amber rose






asså jag har typ verkligen inga ord för kvinnan. hon är perfektion förfan.

/ moa

dagens låt, inge snack om saken.




/ WIA

"pain in the fitt"

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA MOA SA SÅÅ NYSS!
min söta tjåkkis gör min dag, hon är alltid så jävla klockren förfhan.

Kom hem för typ 40min sen, chillade hemma hos Moa och tjocka oss och sen gick vid ut med hennes kära vänner Seydo och Allan hetter dom - trevliga karlar. Over and out nu, va på så galet knas humör i morse. Men det bättre nu, det räcker helt seriöst med att tillbringa en dag med Moa så blire chill sen. LOVE U :)

har inga bilder från idag - för vi båda var oerhört fula idag, bokstavligen.
Jalla puss!

/ WIA

i don't wanna be the broken hearted girl

jag hatar när jag vaknar på morgonen och inte vet vad jag ska göra .. finns så galet många grejer jag vill göra och så galet många männikor jag vill träffa - vet inte riktigt vad jag ska göra fan. Ska hem till Moa baby vid lunch tid och sen chíllar vi väl där och sen efter de måste jag ut och träffa en person. Det går inte att snacka bakom skärmen av ett sms eller i luren - jag måste stå framför dina ögon och säga hur det är. Det går inte annars. Känslorna hjärtat bär blir värre o värre. Men de lugnt jag klara mig, visst?

/ WIA

tyck till!

ser ni den nya headern? Moa gjorde den igår kväll, vad tycker ni? jag gillar den faktiskt :)

/WIA

NIGHTY

nu ska jag fan sova. mina ögon stängs samtidigt som jag kollar på a shot at love with the ikki-twins. vilket jävla failprogram.. varför leker dom att dom är värsta grejerna? :s dramaqueens. dom dyrkar push up bh:ar också. HEJ-JAG-HAR-STRUMPOR-OCH-RÅTTOR-I-MIN-BH :D har förresten beställt tid till mina naglar så ska fixa dom den 3e, dagen innan balen :) najsbajs.








/ MOA

ASKKK US



L
om rararara:
omg om det verkligen är du som har gjort den så måste jag säga att du är GRYMT duktig!!! kan du inte visa fler bilder? :D

SVAR: Haha tack vad söt :) Det är jag som har gjort den hahaa, i vintras tror jag. Klart jag kan visa fler bilder men måste leta upp nåra isf :P

/ MOA

de sår efter sår

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om min dag, allt började vid klockan 12 - då en kompis ringde och bad mig komma till hässelby och chilla. Så då åkte jag dit och sen kom jag hem klockan 21 något.. Vet fortfarande inte vad jag ska säga, vädret va de ända som inte svek mig idag. Jag kommer ingenstans hära, men ni vet när någonting är för bra för att vara sant? och du konstant tänker "asså något stämmer inte" men ändå så kör du bara på. Sen när det visar sig att grejen var 'för bra för att vara sant' så slutar DU sårad - bara Gud vet hur dum man känner sig då. Jag orkar inte skriva mer, puss.

/ WIA


rararara

vet ni en sak? vissa kanske vet men nya läsare kanske inte vet, jag brukar rita när jag har tråkigt :D har gjort det sen jag va liten höhö. här är en av mina bilder, ni ser väl vem de e? / MOA




gjorde den i vintras, ser massa fel nu men orkar änte bry mg :)

/ MOA

jag älskar livet som det är just nu :D fyfan vad jag älskar det ! vädret sviker mig inte, och inget annat heller *PEPPAR PEPPAR*. lyssnar på sommarmusik, brunoooo mars, älskar snubben så jävla mkt. har precis solat på balkongen och fått värsta randen. det är najs :)

Vad har du för bakgrundsbild?
Mr. Breezy fortfarande

Ringsingnal?
Ditty Blaq ft. Terry G - Black Soldier

Hur mycket batteri har du kvar?
90 %

Vem ringde du senast? 
Nikole

Vem ringde dig senast?
Mamma

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
"längesen vi träffades?<3"
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Mamma

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
"Du vet, där vid dagiset"

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
"Har satt in 100 kr till dig nu Bobby" haha pengar till mat<3 och fråga mig inte varför hon kallar mig bobby hahah.

Vad står det i ditt första utkast?
Inget

Och ditt 5:e utkast?
Inget

Har du några sparade medelanden?
Neeej

Har du något i utkorgen?
nej

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Benjamin S

Vad har du för kontakter som börjar på M?
Mahan, Maher, Mamma, Mammas jobb, Matarr, Matias, Musse

Hur många sms har du skickat?

6000 typ?

Vad står det i dina anteckningar?
" half-life - time taken for half the nuclei to decay"
"primero segundo tercero cuarto quinto sexto septimo octavo noveno decimo"
och nån chris brown låt

vädret är swwwweeeeet

hejhoe. är skitskitskittrött vaknade precis nyss. min röst är fett hes och mörk just nu (?) låter värre än lil wayne. idag äre en grymt härlig dag, sitter i köket och kollar ut genom fönstret och ser en blåååååå himmel. haha jag ska ut på balkongen och soooola snart. är ensam hemma känns fett chill är typ aldrig det. såg att wiams bror fyller år idag, grattis :D haha min bror fyller år om 5 dagar faktiskt. sweet 17 föfan.

/ MOA


CONGRATZ BRUUV ♥

Även ifall vi ALDRIG visar vår underbara kärlek till varandra - så vet jag att du älskar mig mer än allt och jag vet att du bara bryr dig om mig när du säger "KOM HEM!" eller "de kallt var är din tröja?!" Det din dag idag bror och hoppas den blir underbar - jag vet att du läser bloggen. SÅ dum är jag inte haha.

GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN - I ♥ YOU BRUV!

/ WIA


/WIA

hmmm om allt & lite till - svar till er:
finns det någon i skolan som du gillar? iså fall, vilken bokstav börjar hans namn på?

SVAR: ABSOLUT INTE :) visst är dom underbara killarna i skolan - men nääej ..


fina fiskäään

hahahahaha ni ska bara veta hur mycket grejer som har hänt idag. FYFAN vad kul. kan ej berätta nu är så sjukt jävla trött att jag vill decka här och nu, men sminket ska av först. men jävlar asså.. hahah verkligen.. aadu reader, finns inte så mycket att säga. skriver imorn pössssssssss


allt & lite till - svar till er

Postat av: julia wisam namaani
asso alla som säger att jag är skolkare och en massa skiit? dom borde se hur du tänker? hahahaha 2 veckor kvar ? inte smart wia inte smart !

SVAR: hahah gumman, TRO MIG skulle du tillbringa dina dagar i min skola så skulle du vara exakt lika trött som mig.
Jag gjorde faktisk mitt so prov idag, de gick feett bra - och jag hade inte ens pluggat. YEAH.


Postat av: sarah
du är väl muslim wia? Eller jag menar, gick inte du på muslim föreälsning eller ngt, har dina föräldrar något emot att du bär kort? Menar då shortsen osv? puss <3

SVAR: Hej sarah :) aa bra där, jag är muslim. Precis som du säger jag brukar gå till musken och det händer att jag går på färeläsningar oxå. Jag bor med min mamma, syftar du på shortsen så säger hon ingenting om dom. Klart hon inte älskar att jag bär do, de gör väl inte många muslimska mammor? men aldrig så att vi har tjafsat om de, mina kläder kommer aldrig upp i disskusion, jag bär det jag vill helt enkelt. Klart min mamma säger till mig att dra upp linnet eller dra upp byxorna, men det gör hon ju för min skull. Inte för att påpeka att hon inte gillar det jag bär.

Postat av: sani
aa visst, wiam har dina föräldrar inget emot att du inte bär slöja, har korta shorts o så? eller är du typ rätt fri? asså hur har du blivit "uppvuxen" lr vafan man säger haha! o ber du? =)

SVAR: som sagt, mina föräldrar har inget emot hur jag klär mig. Det skulle vara en annan grej om jag betedde mig som en slampa och bärde de kläderna. Men mina föräldrar vet att jag har själv respekt och stolthet. Dom vet att även ifall jag bär korta kläder så är min kropp dyr. Därför blir dom aldrig oroade över vad jag har på mig. Som du säger, man kan säga att jag är fri med tanke på att mina föräldrar aldrig tvingat religionen i mitt ansikte. Jag tror på Gud och jag vet att Gud ser allt jag gör, vet du om det så räcker det. Vet ni att under 15år så har min mamma ALDRIG sag "när ska du ta på dig slöja?" aldrig, aldrig - aldrig. Slöjan kommer väl med tiden, om den någonsin kommer. Det går från person till person.

/ WIA


JAAAAAAPP IKVÄLL ERE GRILLFEST

måste börja göra klart en grej NUNUNUNUNUNUNUNU, är feett stressad så måste verkligen börja nuuuuuuuuuuuuuuu. förresten jävlarrr vad varmt det va idag, men jag klagar ej ! pusspusspuss

klaga inte på min rädda blick hahaha


de är inga lätta frågor vi får liksom ...

hannah om fråga patrullen:
vad har wiam för smak på killar då & vad tycker hon om sitt utseeande? :P

Svar:  haha.. jag älskar långa killar, jag menar 1.75 och upp. Killar som är solbruna året om, fint leende och bruna ögon. Jag dras ej till mulatter, inte någonstans. Jag ser INGENTING hos dom, även om den sista killen på jorden va mulatt så skulle jag tacka nej. Mitt utseende? hatar att prata om mig själv såhär, så fking svårt. Grejen är att ingens utseende är perfekt - INGENS. Finns vissa saker jag gillar med mig själv och andra inte, ser väl helt ok ut eller? HAHA. jag driver asså det är så svårt att skriva om sitt utseende, men jag har faktiskt en rumpa på tre kilo och en grisnäsa - men de chill, jag klarar mig haha.

/ WIA

i love the way that u smile

hej alla söta, sitter på balkongen o pumpar el musica. Funderar på att plugga so, men sen tänker jag - det är bara två veckor kvar till sommarlov! och då blir jag för excited för att plugga haha. Asså ni anar inte vilket galet leede jag får av tanken att de är sommar lov snart. Allt shit är över snart, fucking happiness asså!

Va med nåmi till runt 22:00 igår, satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Älskar henne, speciellt när hon är kär haha.
Iallafall här är bilderna från igår:






jag har en jätte liten rumpa, haha puss <3 /WIA

hihi

okej 1. måste klara ut en sak som jag aldrig har fattat. och det är typiskt mig att sitta o tänka på sånna här onödiga saker. men till grejen, vafan menas med powernap? jag vet, man sover. jag brukar också sova på dagen när jag e trött, men jag får ingen power av det? blir bara tröttare och segare och får huvudvärk. man får inte alls nån power ju? tycker dom borde ändra det där ordet, det är faktiskt lite confusing.

2. jag failade såååååååååå hårt på gitarrtestet idag. alltså verkligen hahahah, satt och garva åt mig själv. ingen takt, ingen känsla. fast mitt avslut va bäst<3 kände mig som en rockstjärna. vi spelade med ett sånt där plektrum, det gick ju bra.. mitt när jag spelade så tappa jag det på golvet och fick köra om igen. och 10 sekunder mellan varje ackordbyte, shät jag är så GRYM.

3. e fett trött på massa människor. finns dom som e fett jobbiga och irriterande som smsar och ringer en helatiden. det går mig verkligen på nerverna låt mig va :O STALKERS.. hahaha nej skoja ska inte leka kissen dissen och frissen. men ärligt, det är skitirriterande man orkar ju änteeee svara föerfaen..

/ MOE




08:03

..... om :D:
wiam - går du i nian? för moa har ju hoppar över en klass, har du de?

vill få ett ärligt svar tack

Svar: Då ska du få ett ärligt svar gumman, näej jag går inte i nian, moa hoppa ju upp en klass. inte jag. jag går i åttan :)


Pratar i luren med Kawtar, är så fking sen - inget nytt.
PEACE! /WIA

Wia Ahmed

:D

människor älskar bloggen märker jag SHO! vill ni veta en hemlis? jag och moa tycker att vi suger HAHA men what 2 do? ni älskar ju det, så vi fortsätter, dessutom är det galet roligt oxå. Sjukt många besökare och frågor, de bra de bra :) Kärlek till er alla!<3



Är faktiskt lite smått besviken på Ms Moa Berglöf, hon skulle egentligen följa med hem efter skolan och "plugga" men hon va tvungen att hjälpa sin baba. Och grabbarna som spelade utan tröja på fotbolls planen utan för mitt hus ajaj... moa missa de fan, men det är luuugnt! fler sol dagar kommer.
Nåmi är här nu PUSS<3

/WIA

HATATATATATATTAA

e så jävla sur så det finns inte. jag HATAR musik så jävla hårt. ämnet dårå. hatar det så mycket så jag vill döda alla gitarrer i hela världen. FÖR NÅN TVINGAR OSS ATT KUNNA SPELA ACKORD !! jag kan för helvete inte det ! blir sur för mina fingrar dödas bokstavligen av att spela och det låter så fel när jag ska försöka också. jag var inte född till att bli gitarrist så varför fan ska jag lära mig spela det då ? i onödan liksom !!?!?!? jag vet att jag är ett retard som gör 9389843 tusen utropstecken, TACK ! helvetes sur .. / MOA


fråga patrullen

hur vill ni att er kille tex ska se ut?
vad tycker du själv om ditt uteeande?
hur kan moa o du va 95or om hon tar spex foto men inte du? och man tar bara spex i nian? :S

btw, gillar er blogg ;)

SVAR:

1. Ooooooh enkelt svar. Chris Brown, Bow wow och så vidare och så vidare... fortsättning följer. Aa jag dör för chris brown fortfarande för han är så vacker :O och killen kan verkligen röra på sig och sjungaaaa. It counts mhm :) Nej men, en kille ska se fresh ut och ha riktigt bra stil. Sneakers, jeans och snygga t-shirts då är man hemma :D Det värsta som finns e killar som stinker svett och killar som har samma kläder i en månad, euw :s

2. Vet inte om frågan va till mig haha? Kan svara på den i alla fall, somebody might wanna knåå. Jag är väl nöjd, finns grejor som jag vill ändra men orka gråta över nåt? ingen är perfekt thats it :)

3. Nån snappar upp grejer :D nej men det är bra. det är så att jag hoppa över 2an, så nu går jag i nian. men är 95a fortfarande såklart :)

/ MOA

u ask - we answer



Anonym om can't touch this nananana na na naaaa:
hur gamla är ni :)?

Svar: vi båda är 95or, men det råkar vara så att jag faktiskt är 15år och moa 14år.
Haha men hon fyller 15år i juli :)

/WIA

did ya'll kno ma tiz väger 3 kilo?

älskade min helg.. tänker absolut inte gå in på detaljer någonstans, man vet aldrig vem som kampar i bloggen haha. Kom hem vid tio tiden igår och satt och prata med mamma till halv 2 på natten, sen gick vi ner och åt aa halv 2 på natten. Haha tjockheten går i släkten. Vi prata om allt mellan himmel och jord, allt, allt, allt. Det bästa va:

"wiam helt ärligt nu, jag blir inte arg, är du verkligen oskuld?" (mamma)
"ne... förlåt" (jag)
*arab ögonen späns till max* "HAA?!" (mamma)
"jag driiiiver :D" (jag)
"säg wallah?" (mamma)
"jag lovar" (jag)
"ALHAMDULILAH!" (mamma)

HAHAHAHAHAHAHA hon är för söt asså.



måste gå och sminka mig nu, men ha en underbar dag im gonna eitherway biaatches.

- PEACE /WIA

OHOY OBOY VILKEN HELG, but i lalalalalike it. nu ska jag sova och lyssna på musik, vi hörs imorn eller nåt om jag hinner blogga. NIGHTY

/ MOA


can't touch this nananana na na naaaa

vetefan vart wiam håller hus :o känns som jag inte har träffat henne på år och daaar. i miss her faktiskt :) SES



/ MOA

i got big booty bitches


har typ aldrig sett nåt mer klockrent än det här. nej alltså, det här är på riktigt VÄRLDSKLASS. skojar ej. jag brukar kolla på den när jag har tråkigt, eller när jag vill skratta. då kollar jag inte typ bara halva, utan hela, 20 gånger om.  men helt ärligt så tycker jag låten svänger, han har talang, nånting speciellt, kan ha att göra med dansen. jag är kär i han verkligen<3 / MOA

nananana

I WANNA BE A BILLIONAIRE SO FUCKING BAD. BUY ALL OF THE THINGS I NEVER HAD, I WANNA BE ON THE COVER OF FORBES MAGAZINE, SMILING NEXT TO OPRAH AND THE QUEEN. OH EVERY TIME I CLOSE MY EYES, I SEE MY NAME IN SHINING LIGHT. A DIFFERENT CITY EVERY NIGHT ALL RIGHT, I SWEAR, THE WORLD BETTER PREPARE FOR WHEN IM A BILLIONAIRE.


/ MOA

hej allt folk som läser våran blogg :) är helt slut. sprungit runt som en.. vad heter en sån där snabb sak? eh.. väspa? eshj, i dont knåå and i dont even cäär. nej men dagen har varit skitrolig faktiskt. börja med att jag skulle på kalas för min mammas kompis unge, skitskitskitsöt. sen så efter det vid 5 så drog jag till stationen och mötte pauline. där vare nån snubbe som börja snacka med mig sen kom hans ekarkompis -"hej-jag-kommer-mitt-in-i-en-konversation", äkta discoturkar. haha i alla fall så skutta vi till bålsta. föfan vilka roliga människor det fanns där. vi satt vid en grill och snacka med han som jobba där och sen så kom lite ascoola grabbs dit men sen gick vi till centrumet och köpte klubbor och coke. vi vissla på alla megasnygga människor där, och sen träffade vi faktiskt will smith och lil romeo. på riktigt nu. en hette will james, och hans kompis såg typ ut som en liten lil romeo. haha jadu, det har vart en låååååång dag. men det är en dag imorron också! jag är så grym på talspråk faktskt.. aa det är jag. HEJDÅ :)

SEXI BACK YEAH

ÅÅÅÅÅH SNYGG POSE ååh.. :) haha nej ironi


they be like; godmorning! and i'll be like; whatevaah

tralalalala... jag är glad idag, vet inte varför eller jo.. haha JAG vet varför men NI vet inte varför. Let's leave it that way. Galen sol idag, så skönt. Tänkte köra med jenas jacka och keps? så jävla jag haha. Jag tror jag lider av något, på vindern äre mössa och på sommaren är det keps. Jag har typ manliga syndrom? iaaaaaak! haha va skarrigt, driver med er.
Vet inte riktigt vad som bli av idag, hatar att skriva något på bloggen som inte stämmer (förlåt kissie) men så fort jag är hundra så får ni veta. Ska gå ner och äta frukost med mama nu, puss på er :)



they call me ugly HAHAH.

/WIA

GODNATT

galen dag, hoppas er va chill though! 

- PEACE /WIA

jag ska råna en bank

im about to lose my mind, männskor lyssna noga på mig nu. Det är galet fint väder ute, men jag sitter inne. Helt konstig sådär.. bara för att jag inte har pengar. Jag behöver en terapeftare, jag är påriktigt nu. Detta är ej fullkomligt normalt asså. Chilla chilla, ni ser min rubrik va? ni vet vad som är about to go down. 

JAG:
ey köp comviq till mig ;o

Osman:
aah chilla
jag köper nu

JAG:
asså jag är på riktigt
osmaaaaaan

Osman:
haaha

JAG:
taski

Osman:
chilla jag köper nu

JAG:
ljug inte för mig, wallah de svider :(


såhär hjärtlös.. men de lungt lungt, im the worlds greatest. IM FINE!

/  WIA


/ MOA

hahahahahahaha såg nyss bella & tyra show där kissie var gäst. FAN VAD JAG GARVA HAHAHA ROLIGASTE PÅ LÄNGE ! så jävla underbart underhållande hahahahaha. fiiiuww nu ska jag andas ut. ska fixa mig, äta, göra klart so, duscha, möta pauline osv =) bloggar sen, puss


jag ser LITEN ut :O!

dagens /WIA

dagens outfit: chuckeez, cheapmonday jeans, baseball tröja och skin jacka
dagens mascara: Loreál Paris
dagens humör: ingen aning
dagens kärlek: A
dagens saknar: en rik husband
dagens låt:



Lil wayne ft Eminem - Drop the world

kan någen ge mig fking pengar? jag driver inte.

kommer sakta men säkert bli loco, jag. vill. ha. pengar. Man ba hallå mamma? pappa? nejneeej inte denna gång, asså dom har gått ihop på ett litiet team tror jag "vi som inte ger vår dotter pengar" AHA.. jag känner mig tom, på riktigt, inget som prasslar i mina fickor haha, jag är seriös.. vänta tills min storebror vaknar, ska försöka råna honom. Han måste ju ha pengar liksom? det är typ obligatorikst (notera mitt svåra ord) att ha pengar när man blir stor. Annars dör man, det har en forskare sagt till mig..

/WIA

KÄÄÄÄR I BRUNO <3

at night when the stars light up my room
i sit by myself talking to the moon
tryna' get to you
in hopes you're on the other side talking to me too
or am i a fool who sits alone,
talking to the moon

vackraste texten på riktigt asså.. är fett kär i låten och killen som sjunger. hans röst är för fin och hela han är för fin..

/ moa


ja

TYPISKT MIG:

  • jag skjuter upp grejer HELA TIDEN. jag säger att jag ska plugga. det går en halvtimme, "orkar inte nu, sen". går en till halvtimme osv och det blir att jag pluggar på kvällen/natten. som nu, sitter och pluggar NU.
  • tappar bort min mobil, mina nycklar, mitt busskort och BLABLA. har tappat bort min mobil 2 ggr, inte samma mobiler men ändå :o ena fick jag tillbaka, men den tappa jag i badkaret sen ändå. undrar om man kan bli mer klantig..
  • jag känner mig alltid fett stolt efter ett matteprov, jag ba JAG KUNDE ALLT !! :D sen säger nån smartis till en annan smartis; "vad svara du på fråga 10?" och den svarar "jag svara 9884837424". och jag upptäcker att jag svara nåt helt annat..
  • brukar skicka fel sms till fel person inte med flit. ILLA ILLA :O
  • om jag ser en snygg kille i en film med värsta personligheten blir jag typ värsta stalker-moa. blir besatt fan hehehehehehe
  • drömmer alltid så jävla sjuka drömmar hahahah ! den roligaste va när jag drömde att pauline bodde i djungeln FYFAAN HAHAHAHA och jag va tarzan typ.

/ MOE

cuz ma day was awesome

gaalet skön dag idag, va ju med mamma hos hennes kollega. Och blev kompis med hennes dotter, Wisam. Gaaaalet gullig tjej asså, så vacker. Helt underbart. Sen träffa jag hennes små bröder, söta som socker och hennes storebror... khätt. Huur som helst, hade de sjukt roligt idag. Kom hem för ca en timme sen, har inte gjort mycket sen dess. Bytit kläder och kollat på tv, riktigt tjockis. AssÅ OM ni visste hur mycket jag har ätit idag, ni skulle få hjärta attack jag svär. Ni anar inte hur mycket platsa som i lilla mig haha, de går direkt till götten kan jag meddela.
Hoppas ni har haft det underbart idag, puss på er :)

/ WIA


One day one day, oneee dääeej

oh herregoood.. måste verkligen plugga nu har so tills imorn som ska skickas in ;( jeavla shiii. men men får sitta uppe inatt istället för orkar aldrig plugga på dagen. i alla fall, har vart i nacka forum idag. världens najsigaste galleria i tell ya :O mjo. letade efter skor till balen men hitta inga som uppfyllde mina krav ! livet är hårt, but im a tough guy, verkligen! men duuuuu ! nu ska jag nog fortsätta pluggeriet här hemma, bajsar snett på alla jävla pappersbuntar med fakta om kina och japan, printar ut typ en hel hög och jag förväntar mig att jag ska läsa alltihop men fyfan heller hahah... adjöss hahaha

/ MOA


nån härlig dag i april.. :) shiet värsta matchningen med outfiten, WAOOW..


they be like; whuutup? and i be like; whatevaah

ska försöka kasta in ett snabbt inlägg nu, ska precis hoppa in i duschen nu och börja fixa mig. Hinner in lägga in en bild men ni klarar er, kommer blogga nä'r jag kommer hem, eller så kanske jag bloggar från mobilen vi får se. Skrev igår att jag skulle med mamma idag till hennes kollega. Så dit ska vi i guess. Hm.. finna inte så mycket mer å säga faktiskt. Eller jo, till dig moa; jag vet att du försöker gömma dina spex foton från mig, jag kommer leta igeon hela internet för att hitta dom. Jag ger inte upp, du har tagit bort alla taggar på facebook. Men det stoppar mig inte kan jag medela.

/WIA

"skynda! idag asså!" - NEJ DU VET IMORGON

jag oroar mig över fööör många saker på en gång asså, jag kommerfå skall skada snart jag svr. Ni vet väl att hjärnan bara klarar av ett visst last tankar? asså man kan typ gå i konkurs annars, helt galet. Men va försiktiga. Hm.. skolan har vara normal idag, inge speciellt, bara dumma händelser då och då, yeah yeah made by MOI. Jag är dum, klumpig allt allt allt. What 2 do asså? lev med mig eller utan mig.Moa kan iallafall inte leva utan mig det vet jag faktiskt. Så skönt med två lediga dagar nu + lördag, söndag. Gaaalet chill mina damer och herrar. Well jag hoppas NI får det chill, jag har blivit förkyld. Tänker inte röra mig ur fläcken asså. Det är fking sol ute och sitter inne med mjukisdräck, u-normal. Ska följa med mamma till hennes kollega på middag imorgon, det är en vacker utsikt där borta kan jag medela er brudar HAHA.



KÄRLEK TILL JB - utan tvekan asså.

/WIA

somewhere in brooklyn

jag kan inte starta ett inlägg. vet inte hur man börjar skriva :o asså, varenda gång funderar jag på det. och rubriker, dom kan på riktigt ta sig. vet aldrig vad jag ska skriva där. men iaf, nu har jag iaf börjat inlägget. haha har tänkt på en sak, skriver aldrig vad jag gör på dagarna. kan va för jag tycker det är så jävla ointressant när andra skriver om det 24/7 liksom. men bara för det; igår åt jag världens godaste grillmiddag hos mammas kompis, säger bara fyfan vilken sommarkänsla. ska snart möta upp pauline i centrum så ska vi till stylistmässan i stan, och sen möta hennes kompis molli. det blir säkert kul, är ledig imorn också fett nice. eller alla är väl de? aja whutevah, skrivit ett långt inlägg på typ 3 min nu :o nu ska jag hålla käften och fortsätta kolla på tvshop. jag älskar tvshop, speciellt när dom visar swivel sweeper hahaha. / moa


diggar snubben så jävla mkt

tyga <3 /WIA


hjärtlösa tider

ligger i min säng och tittar på a shot at love, återigen galet meningslöst. Även ifall jag inte skulle banga på att vara på tilas plats, eller jo.. haha jag skulle banga. Det är äckligt fan driv intee liksom haha. Imorgon är det onsdag.. haha jag vet inte vad jag ska säga, är ej taggat någonstans faktiskt. Är alltid så fking trött på morgonen att jag inte orkar leva, men sen kommer jag till min underbara klass. Jag gör deras dagar, inge snack om saken. Sitter och chattar med en trevlig människa på msn, eller chattar med flera faktiskt, men en sticker ut haha. Juste jag tänkte på en grej här om dagen, ni vet när människor skriver hur ledsna dom är och grejer? asså typ "fuck allt, jag hatar mitt liv" eller "han sårade mig, jag är ledsen" jag brinner, asså vill skrika NOBODY GIVES A F*** HUNNY! alla har vi svåra stunder, nekar ej det. Men komigen på din wall i facebook? näe lägg av nu. Man up asså. Hur som helst maddafakkas jag ska borsta mina tänder nu, kiss my black ass puss

/WIA

im fine with or without you

helt gaalet när människor tror att dom kretsar i ens liv, ja asså visst finns dom i ditt liv. Men snälla gubben, jag hade ett liv innan du steg in i det :)

Iallafall vänta på middagen nu, har precis snackat med Ayan i tele i över en timme, vi kom inte fram till något. Vi skratta hela tiden though, ett gott skratta förlänger live right? well jag fick nyss 15år till haha.
Skolan va chill idag, tror jag irritera Alex hela dagen, men det är det jag finns för haha. åg faktiskt inte Moa på hela dagen idga, kan tänka mig att hon va något jävligt fult på spex och att hon inte ville att jag skulle skratta åt henne. Men för eller senare komme jag få fram det Moa, u can't hide. Sykke.

/WIA




käärlek, asså jag ÄLSKAR när han pratar heeet


EYEESSSSS

/ MOE

SPÄXXX

hej alla bögar. vi hade spex foto idag hahaha fyfan vad kul. OCH JAG VA SKITFUL! jag va gangster men blev fett fail :o haha men men.. fanns flera st som såg ut som retards bokstavligen xd












hahahahahahahahaha

godnatt KOTTE

moa du har startat krig :O

GODNATT
/WIA


HAHAHAHA



ERKÄNN ATT NI TÄNDER PÅ DET ÄR GRABBS! he's got a body like a cyclone.. cyclone.. look at that ass liksom? :D:D

/ MOE

tjenaaaaaa!

tjaaaaaaaaaaaaaaaa. ganska skön dag idag hähä, även fast vi sluta sent. IMORN ÄRE SPEX :D vene vad jag ska va helt men jag har en tanke hohoho. fast då kommer jag robba min broder på lite kläder och grejs. fyfan vad min fantasi suger ibland.. jäjäbäbä, jag tror jag ska rulla nu faktiskt :) kanske skriver mer sen! / MOA


HAHAHAHAHA ÄLSKA!! "jag surfar mobilt heeeeelt utan grääääns!"

AJTNEESS

återigen det känns som om jag är ensam vaken ute i världen, moa är oxå vaken though sitter och smsar med henne nu. Om lite grejor. Jag börjar 09:10 idag tror jag? min buss går iaf om en halv timme och här sitter man i pj. We got to woork wooork woork thing out, make thing riiight lalalala high school musical känsla på¨hög nivå hära haha. Juste har fått galet med snälla kommentarer possitiva grejer om bloggen dom senaste dagarna, vi nyss inne på facebook där någon hade skickat ett mejl, helt random sådär. Super duper gölligt.
Finns inte mer å säga faktisk, bloggar när jag kommer hem från school. Skulle kasta in en bild nu, men ni vill inte se haha tro mig.

-PEEACE BRUV /W

bara för det wiam; IM A BIG BIG GIRL IN A BIG BIG WORLD



FAN SKA JAG VA PÅ SPEX??? JAG HAR SERIÖST JÄVLIGT MKT PANIK NU. jag tänkte va polis och se fett stark och farlig ut, men sen kom jag på att det fan inte kmr funka. ser jag farlig ut på nåt sätt eller? JÄVLA PUPPY MAN E ASSÅ :O nä men, flera stycken skulle va polis så orkar inte. jag vill va skitful iaf, skulle inte banga på å va en tjåkk tant. vet inte hur det blir, kanske är nåt helt annat :) har ni nåra förslag elle? säg inte typ nörd eller nånting för då bajsar jag snett på er -.- jag ska sova nu tror jag niiighty

/ MOA


cuz they got nothiiin' on uuuuuu baaaby

tänkte oxå köra den där eftersom att moas rubriker har blibit kareoke texter HAHA. Har inte bloggat på typ två dagar, har fan saknat med. älskar att trycka på datans knappar så sköönt. Såg ni jersey shore idag? är så jävla besviken på ronnie asså, var han tvungen att gå tillbaka och slå den där killen? sam va fan tvungen att gå hem själv nu! men det är luungt, på gud den där tjejen är galet ful mina damer och herrar. Ska ta och lägga ner dtan nu, håller på att smsa med så många att don kommer skicka vibbar genom sms snart. Hur som helst, var i kista men tjejor idag. Alltid lika roligt, vi träffade oxå på en ÖNSKAD person hähä. Jag har förbannelse, träffar alltid på personer jag ej vill se. But today was a diffrent day, h*n a feett önskad asså haha!

Kärlek sötnosar, godnatt! :)

/WIA

Wia Ahmed

heyhoe

ASÅ JAG SUGER HAHAHAHA xd fan vilken myttare jag e, lovar att jag ska blogga men jag gör aldrig det. fullt upp med massa annat skit. har packat grejor, eller aa lite ijallefäll. flyttar om en månad jö :) orkar inte skriva nåt mer nu, godnatt <3

/ MOE


TRAVIE MCCOY<3

Uppdaterar ikväll :D Pluggar för fullt, fyfan nästan klar me SO arbetesskiten. Har redovisning på tisdag eller nåt, men det går väl bra. Har en engelskauppsats tills på tisdag också som jag inte har börjat med ens, det är ju bra.. Skolan tror fan inte man gör nåt annat än å plugga :s CPN. Men änywäjs, keep commenting liksom och så uppdaterar vi bättre. Jag vet att jag suger men min data är riktigt jävla knas så jag orkar aldrig sitta vid den. PUSS



/ MOA

frågis



N'E
om blabla:
vilken affär? :D

Svar: New Yorker mehehehe :D

BIANCO


!!

åå är fett sur. jag skulle kolla balklänningar med nikole, sen så måste jag kolla med mamma, sen säger mamma att vi ska göra det imorn. FAAN ?? bleeeeeh. ska träna snart, chao. / moe


fresh day

idag är det en nyyy dag, haha ny tag, nya misstag och nya skratt. Vaknade för? halv timme sen kanske, måste börja städa mitt rum lite grann och börja fixa maten. Ska nämligen ha middag hemma ikväll för mina tjejor. Ska bli så gaalet roligt mina damer och herrar. Dom kommer typ vid 16:00-17:00 så har världens tid på mig att fixa sakerna. Och mamma hjälper ju mig såklart haha, såd et blir inte mycket jag behöver göra ändå. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. det var det första jag tänkte på när jag vaknade, vill inte ha på mig leggings. Det blir nog hög midje jeans antar jag? fan! har ingen aning faktiskt, men storasyster hjälper mig säkert.
Ha en underbar dag nu, himlen ser lite smått grå ut men ha på er luuuva (a)

/WIAAA :D

.

är trött, arg, irriterad och fucking less asså. GODNATT.

/WIA

min dag toarullar

kom hem lite över sex TROR jag, va med tjejerna hemma hos sofia i farsta. Galet roligt som alltid, tjejerna kommer över imorgon så förhoppningsvis (notera mitt svåra ord) blir det lika chill. Är bara inne på face och lyssnar på musik, ska snart kasta datan och titta på någon film. Ingen vill vara med mig hära, lillebror sover hos sin kompis idag, storebror är ej hemma och min storasyter ligger typ sjuk i sitt sovrum. Haha asså jag hatar att vara ensam hemma, imma go emo style snat förfan. Nä nä jag driver med er, jag är faktiskt hiphopare HAHAHAH saajk. Jag är... jag e... fan är jag? DRIVÄR jag är wiam ahmed fan, RESPEKT!



och respektera min grisnäsa, gud la den i mitt ansikte för en anledning HAHA :(

/WIIIA

moa va inte kaxi

men hallå? även ifall justin biber råkar vara den underbaraste, sötaste, gulligaste, tungaste och bästa så måste han faktiskt ändå komma in i målbrottet? HALLÅ JORDEN ANROPAR, han är fortfarande en liten söt männiko pojke? det blir faktiskt så när killar är i doms pubertet, då blir rösten sådära... hihoha, aa och han kan fakstisk inte rå för det. Precis som att tjejers bröst gör skiiit ont när dom växer, det är samma sak. Bara för att han är i det där brottet så betyder inte det är han kommer sjunga sådära hihoha. Han kan ju sjunga på riktigt liksom. Alla sångare har vartit i målbrotten och sen växer dom och blir tunga. Vänta och se gott folk, justin biber kommer bli en surviour. Och moa bara för att du skratta så mycket åt JB så kan jag medela dig att chris brown är gay.




ser ni dom där rören i hans hals? det är bara för att han sjunger så bra.


/WIAAAAAA


hahahahaha alltså HURRA

HAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR... JUSTIN BIEBER HAR KOMMIT I MÅLBROTTET HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAH HIHIHAHAHAHAH SÅ JÄVLA SYND !! wiam kommer nog dampa lite smått nu tror jag. nej men asså herregud, det stog till och med på aftonbladet hahahahaha. DÅ ÄRE ILLA :D tillåt mig att kissa på mig nu. kom precis hem iaf, har vart ute hela dagen. hahahaha justin bieber... haha.

/ MOEEE


i find this very tråkigt

asså ååh! jag hatar att ha tråkigt, jag blit rastlös galet snabbt asså. JA, som ett litet barn, låt mig haha. Asså jag kommer börja skratta åt mig själv snart. Moa Berglöf pluggar, henne får man ej störa. Asså alla sover eller så pluggar dom, känns som om jag är ensam kvart på jorden. Ska ringa coco snart, hon uppskattar mig HAHA. Dinner izz redaaay. puss på err!

/WIA

allt och lite till

sitter i min sötis trädgård med shorts och linne, galet hur varmt det är här. så jäävla skönt asså, älskar hur saker bara löser sig liksom. Och grattis till min älskling Tevfik Can Cigel som blir 15år idag, älskar dig mest!<3

HAHAHAHAHAHA sitter och lyssnar på mina grannar, tjejen är typ 16år och heeelt järn lyssna på henne
"mamma, asså jag behöver pengar! imorgon tänkte jag gå ut och fika med Lisa (HON SA LISA PÅRIKTIGT!) och sen tänkte jag äta middag ute, med en blinddejt. Det är Lisa som har fixa ihop mig med någon. Men jag behöver iallafall pengar nu!"

HAHAHAHAHAHAH min mamma skulle ba "stick idiot"

/WIA

NYKTRA TIDER

gumman det blir så när man smyg dricker i toalleten eller var fan du höll hus.. hmm... livet är hårt antar jag. Det gället att ha KONTROLL som sagt ;) stänger du av mig, så bustar jag dig. Heeelt upp till dig. Synd bara att det fuckades på slutet när han ej ville ge dig en puss på munnen. Eller när blomkrukan höll på att dö, eftersom att du ramla på den eller.. att du åkte flygplan berusad ajajaj.. mina historier tar ej slut kan jga medela dig, va inte kaxig BOO with the pertty brown eyes.. synd att inte han dök upp. Skulle va kul att se han rida ditt flygplan ;)



pussla ihop resten själv, FRÅN MIG TILL DIG!

/ONE AND ONLY WIA ;)


upplev mer!! upplev mer!! upplev mer med bredbandsbolaget

fiiiiuuu är helt död.. alltid på samma gång alltså helt sjukt. men jag är på sjukt bra humör ändå det är ju fan sommarlov om nåra veckor. och jag kom nyss på att jag typ aldrig bloggar, har för mycket att göra men jag lovarlovarlovar det blir bättre snart, promiiiise. ska alldeles strax kolla på DHW, men först måste man ju föfan checka ansiktsboken ju. aja chao bellas, ni är söta ni. och förresten det är nån liten "hater" som kommer med nötiga kommentarer, whats up med det? avunsjuka, thats all i have to say :) vi är fätt koola. haha nä jag skoja. eller jo det är vi. / MOE


Balklänning?

igår så var jag i kista hela dan med nikole och fardowsa, pelin och hadil va där också en stund. först så käka vi glass på donken sen gick vi runt i affärer och sånna grejor. det va fett nice väder igår också så när jag åkte hem va det fett öde i jakan men det va solnedgång så jag satt och vänta på bussen hem med musik, fast nån borde ha suttit brevid mig haha :( sen såg jag en människa på bussen som jag fan inte ville se... usch. idag har jag studiedag så jävla skönt!! måste leta efter balklänning nu.. och SKOR.

haha min fot ser aslång ut ju. fan va cp har 35-36 i storlek hehehe

/ MOAAA


blabla

nya chilltröjor är alltid bra att ha, rajt? :D första tröjan är skitgullig hihi älskar dom där små sakerna :)

/ MOA


stuuudiedag

Godmorgon på er, knas att man får börja dagen med det tidigare inlägget. Men ibland måste man sätta människor på plats förstår ni. Eftersom att vi är lediga idag, tänkte jag chilla lite med Franci och Coco. Alltid lika roligt, vet inte vad vi ska göra, men förmodligen sitter vi ute i solen. Har inte så mycket mer och skriva egentligen, ni får ha en underbar dag så kanske jag in ett inlägg senare. Peace!<3


/WIIA

I <3 HATERS

Det är så galet roligt när människor skriver sina små hat kommentarer eller patetiska kommentarer och sen förvntar sig att vi ska bli arga, haha vi blir inte jag är ledsen. Du kan skriva hur många du vill sötnos, allt är avundsjuka seru. Jag förstår att det måste vara jobbigt för er hatare att det går så bra för mig och moa i bloggen, men håll ut så händer något bra er oxå. Vi ar inte åt oss någonstans, eran kommentar blir glömd efter 3 minuter, dont waste your time dickheads :)

/WIIIIIIA


JERSEY SHOOORE

bloggar mer imogron, vi hörs katter.

/WIA

fråga - svar

amina om mer frågor :)
vilket land äru ifrån wia?

SVAR: Sho Amina, jag är stolt Eritrean, jaa.. HEL ERITREAN :D

/WIA

respekt

Hej alla glada :D
jag är feeett trött, haha VARJE gång jag bloggar är jag trött, eller nästan. Fifhan va tråkig jag måste vara, driver svär jag e galet rolig. Ni anar inte haha. Gick och ka mig vid halv fem i morse och nu sitter jag och vänta på att pannkakorna ska bli klara, tvingade in mamma i köket så snäll som jag är. Sitter på min säng och kollar på Life of Ryan. Asså jävla bög, han beter sig som en känslig mens flicka asså. Jag är fan mer butch än honom :o
natta på chatten och ibbe i luren, peace!<3




/WIA

andra svaret på sista frågan haha

Någon fråga om mina syskon va?
Min storebror fyller 20år om några dagar, storasyter fyller 18år om inte så länge och sen min lilla prins är 10år.

/WIA

frågaaa

FRÅGA:

Hur många syskon har ni? & hur gamla?

Svar: Jag har en storebror som är 17, eller aa han fyller :P Wiam har en lillebror, en storasyster och storebror. Vet inte hur gamla dom är, men antar att wiam svarar på de sen :)

/ MOA


I WANNA BE A BILLIONAIRE SO FUCKIN' BAD

ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR LÅTEN ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR !!

/ MOA


RSS 2.0